Casemanagement

Casemanagement

Als u op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van casemanagement of als dit niet uw core-business is en u dit geheel in handen wilt leggen van een professionele partij, dan is Prima! Arbo & Verzuim uw ideale partner.

Onze casemanagers hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van arbeidsongeschikte medewerkers in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Naast het feit dat zij beschikken over alle benodigde juridische kennis, zijn zij tevens in staat uw organisatie met raad en daad bij te staan in het UWV-proof maken van uw verzuimdossiers.

U kunt daarbij profiteren van hun toegevoegde waarde op het gebied van verzuimbegeleiding, het coachen van leidinggevenden en het schakelen met de bedrijfsarts en de diverse interventiepartijen. Daarnaast hebben onze casemanagers veel ervaring in het samenwerken met verschillende re-integratie- en mobiliteitsbedrijven en beschikken zij over uitgebreide kennis op het gebied van deskundigenoordelen en bezwaar- en beroepszaken.

Ofwel, de casemanagers van Prima! Arbo & Verzuim kunnen uw organisatie van A tot Z van dienst zijn binnen het gehele verzuimproces in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.