Re-integratie

Re-integratie

Indien een arbeidsdeskundige heeft vastgesteld dat uw medewerker vanwege zijn beperkingen niet meer kan terugkeren in zijn eigen werk en er verder ook geen mogelijkheden liggen in andere (aangepaste) functies binnen uw organisatie, dan zult u uw medewerker moeten helpen re-integreren in ander werk bij een andere werkgever. Ook wel spoor 2 genoemd.

Prima! Arbo & Verzuim kan u hierin bijstaan. Onze re-integratieconsulenten zullen samen met uw medewerker een spoor 2 traject ingaan, waarbij uw medewerker intensief zal worden begeleid. U moet hierbij niet alleen denken aan het zoeken van passende vacatures. Onze consulenten zullen uw medewerker tevens begeleiden bij het opstellen van een c.v., het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Daarnaast zullen zij hun netwerk aanboren om mogelijk een passende baan voor uw medewerker te vinden.

Gedurende het spoor 2 traject zult u periodiek op de hoogte gehouden worden van de voortgang en mogelijke slagingskansen van het traject. Daar waar er zaken niet conform de Wet Verbetering Poortwachter verlopen zult u hiervan uiteraard direct op de hoogte worden gebracht door onze re-integratieconsulent.